Kulutusluotto

Kuulostaako tutulta, että kulutustahtisi on kovempi, kuin tämänhetkiset tulosi? Suomen Säästörahoitus tarjoaa kulutusluottoa halvalla, jotta jokainen voisi toteuttaa unelmiaan, vaikkei oma kukkaro annakaan myöden.

Kulutuslutto on lyhytaikainen normaalia pienempi laina, joka myönnetään henkilökohtaisten kulujen kattamiseksi arkiseen käyttöön. Kulutusluotto eroaa perinteisestä rahalainasta sillä, että se otetaan jonkin tietyn hankinnan rahoittamiseen. Kulutusluottoa käytetään useimmiten uuden asunnon tai auton ostamiseen, remonttiin, kodinkoneisiin, sisustamiseen, pienlainojen uudelleenjärjestelyyn tai esimerkiksi unelmien lomamatkan ostamiseen. Jos olet ostamassa uutta sohvaa huonekaluliikkeestä, haet meiltä kulutusluottoa, jolloin huonekaluliike saa rahansa suoraan meiltä ja sinä lyhennät velkaasi maksamalla meille kuukausieriä. Mahdollistamme siis tarpeelliset hankintasi ilman että sinun on jouduttava taloudelliseen ahdinkoon, vaan sen sijaan voit jakaa kustannukset pidemmälle aikavälille. (miten pitkiä lainoja saa ja mikä on max summa?)

Kulutusluottoa myönnetään vakuudellisena, kohdevakuudellisena tai vakuudettomana lainana. Kulutusluoton korkotaso määräytyy sen mukaan onko luotto vakuudellinen vai ei. Ilman vakuuksia voimme myöntää pienempiä lainoja mutta suurempiin vaadimme vakuuksia. Luottojen vuosikorot ovat korkeampia kuin esimerkiksi asuntolainan korot ja vaihtelevat 5-20% välillä.(varmaan tähän pitäis laittaa paljon teidän korot on) Vakuudelliset luotot ovat luonnollisesti vakuudettomia luottoja halvempia.
Valitse lainan määrä ja laina-aika
Lainamäärä
Laina-aika
vuotta
vuotta
vuotta
Arvioitu kuukausierä:

* Lainan kustannukset vaihtelevat luotonmyöntäjäkohtaisesti. Luoton ollessa esimerkiksi 10 000 € ja takaisinmaksuajan 6 vuotta on kuukausierä 183 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä. Lisäksi tulee avausmaksu 49 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 567 €. Nimelliskorko on 9,50 % ja todellinen vuosikorko 11,21 %.

Luotonmyöntäjien tarjoama todellinen vuosikorko vaihtelee 4,99–50,5 % ja laina-aika 1–15 vuoden välillä. Lainasummat ovat 500–50 000 €. Tiedot 1.2.2017.

Täytä hakijan tiedot