Lainaa

Oletko kauan miettinyt vaikkapa oman asunnon hankkimista, mutta käteisvarasi eivät riitä sen hankkimiseen? Ei hätää, unelmasi ovat lähempänä kuin ikinä uskoitkaan, sillä meiltä saat helposti ja luotettavasti lainaa moniin eri käyttötarkoituksiin!

Me Suomen Säästörahoituksella tarjoamme monipuolisia lainavaihtoehtoja ja pyrimme löytämään juuri sinulle sopivan lainan mahdollisimman alhaisella korolla sekä sinulle räätälöidyillä lainaehdoilla. Kun olet päättänyt haluamasi laina-ajan ja korkojen määrän ja tehnyt meille lainahakemuksen, lähetämme ne eteenpäin eri pankeille, jotka lähettävät sinulle lainatarjouksen ja myöskin esittävät korkotarjouksen. Jokainen lainahakemus käsitellään asiakaskohtaisesti, jotta saamme juuri sinulle sopivan lainatarjouksen.

Voit kaikessa rauhassa siis täyttää lainahakemuksen, joka ei vielä sido sinua lainan ottamiseen ja me teemme työn puolestasi. Yhdellä lainahakemuksella tavoitat kaikki yhteistyöpankkimme ja voit helposti vertailla lainatarjouksia ja valita niistä sinulle sopivimman.

Lainan vuosikorkoon vaikuttaa yleisesti takaisinmaksuaika, lainan kuukausierä, avausmaksu sekä kuukausittaisen tilinhoitomaksun määrä. Kun jätät meille lainahakemuksen, säästät sekä aikaa että rahaa, sillä autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan lainan alhaisella korolla.

Takaisinmaksuaika vaikuttaa kuukausilyhennysten suuruuteen ja lainan vuosikorkoon. Voit myös koska vaan maksaa lainan pois nopeammin osittain tai kokonaan, kuin mitä sopimuksessa on määrätty. Meidän kautta voit myös saada lainaa sekä vakuudettomana tai vakuudellisena. Pienemmät lainat on mahdollista saada vakuudettomina, mutta suuremmat lainat vaativat yleensä vakuuden.
Valitse lainan määrä ja laina-aika
Lainamäärä
Laina-aika
vuotta
vuotta
vuotta
Arvioitu kuukausierä:

* Lainan kustannukset vaihtelevat luotonmyöntäjäkohtaisesti. Luoton ollessa esimerkiksi 10 000 € ja takaisinmaksuajan 6 vuotta on kuukausierä 183 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä. Lisäksi tulee avausmaksu 49 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 567 €. Nimelliskorko on 9,50 % ja todellinen vuosikorko 11,21 %.

Luotonmyöntäjien tarjoama todellinen vuosikorko vaihtelee 4,99–50,5 % ja laina-aika 1–15 vuoden välillä. Lainasummat ovat 500–50 000 €. Tiedot 1.2.2017.

Täytä hakijan tiedot