Luotto

Tarvitsetko luottoa pienemmälle tai suuremmalle investoinnille? Suomen Säästörahoituksen kautta luoton hakeminen on helppoa ja vaivatonta ja autamme sinua löytämään juuri sinulle räätälöidyn luottotarjouksen.

Luotolla tarkoitetaan rahallista lainaa, joka otetaan luotonottajan ja luotonantajan välille. Luotot ovat yleisimmin lyhytkestoisia ja niiden määrä voi vaihdella kymmenistä euroista miljooniin euroihin. Yleisin luottomuoto on luottokortti, jolla maksetaan ostoksia. Luoton käyttötarkoitus on yleensä sama kuin lainan käyttötarkoitus. Luotto on usein korotonta, kuten esimerkiksi luottokorttien kautta myönnetty luotto.

Voit maksaa luoton takaisin joko kokonaan kerrallaan tai pienemmissä ennalta sovituissa kuukausierissä. Luottoa on mahdollista saada korottomana tai korollisena. Luotto voi myöskin olla vakuudeton tai vakuudellinen. On yleistä, että luoton ehdot voivat muuttua, jos takaisinmaksuaikatauluun tehdään muutoksia.

Meidän kautta sinulla on mahdollisuus saada myös kulutusluottoa sekä joustoluottoa. Kulutusluottoa myönnetään jonkin määrätyn summan verran ja summa siirretään kokonaisuudessaan tilillesi, kun taas joustoluottoa ei ole pakko ottaa kaikkea kerralla käyttöön vaan voit ottaa sitä osissa tilillesi. Kulutusluotto maksetaan takaisin ennalta sovitusti, kunnes velka on täysin takaisinmaksettu, kun taas joustoluottoa takaisin maksaessa saat saman verran luottoa uudestaan käyttöösi.

Valitse lainan määrä ja laina-aika
Lainamäärä
Laina-aika
vuotta
vuotta
vuotta
Arvioitu kuukausierä:

* Lainan kustannukset vaihtelevat luotonmyöntäjäkohtaisesti. Luoton ollessa esimerkiksi 10 000 € ja takaisinmaksuajan 6 vuotta on kuukausierä 183 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä. Lisäksi tulee avausmaksu 49 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 567 €. Nimelliskorko on 9,50 % ja todellinen vuosikorko 11,21 %.

Luotonmyöntäjien tarjoama todellinen vuosikorko vaihtelee 4,99–50,5 % ja laina-aika 1–15 vuoden välillä. Lainasummat ovat 500–50 000 €. Tiedot 1.2.2017.

Täytä hakijan tiedot