Helppo ja nopea pikalaina meiltä

Pikalaina on paras ja helpoin vaihtoehto kun taloudellinen tilanne yllättää. Pikalainan saa heti lainahakemuksen hyväksyttyä tilille, joten se on nopeutensa takia hyvä tapa kattaa yllättäviä menoja tai esimerkiksi käyttörahan tarvetta lomamatkalle.

Pikalainan summa vaihtelee paljonkin eri tarjoajien välillä, niin kuin korkojenkin määrä. Pikalaina on pikavippiä halvempi sekä turvallisempi vaihtoehto. Pikalainan korko vaihtelee 15-35% välillä, kun taas pikavippien korot ovat helposti 30-50%. Pikalainat ovat myös suurempia kuin pikavipit, joita yleensä myönnetään vaan noin 2000e asti. Pikavippien saaminen ei myöskään edellytä hakijalta yleensäkään mitään taustatietoja, kun taas pikalainaan tarvitsee hieman enemmän tietoja hakijasta.

Pikalaina on suurempaa lainaa helpompi ja vaivattomampi vaihtoehto, sillä sinun ei taritse selitellä mihin haet lainaa, emmekä myöskään tarvitse sinulta yhtä paljon tietoja, kuin esimerkiksi asuntolainaa haettaessa. Pikalaina on helppo tapa kattaa pienempiä kustannuksia, kun ne sattuvat yllättäen kohdalle, eikä suuremmalle lainalle ole tarvetta.

Meidän kautta saat pikalainan edullisella korolla ja valitsemallasi maksuajalla. Kun teen meille pikalainahakemuksen, täytät lainan suuruuden sekä haluamasi maksuajan ja lähetämme hakemuksen eteenpäin eri pankeille. Voit sitten valita itsellesi sopivimman pikalainan eri pankkien tarjoamista vaihtoehdoista. Kokeile meidän kautta helppoa ja huoletonta pikalainaa!
Valitse lainan määrä ja laina-aika
Lainamäärä
Laina-aika
vuotta
vuotta
vuotta
Arvioitu kuukausierä:

* Lainan kustannukset vaihtelevat luotonmyöntäjäkohtaisesti. Luoton ollessa esimerkiksi 10 000 € ja takaisinmaksuajan 6 vuotta on kuukausierä 183 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä. Lisäksi tulee avausmaksu 49 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 567 €. Nimelliskorko on 9,50 % ja todellinen vuosikorko 11,21 %.

Luotonmyöntäjien tarjoama todellinen vuosikorko vaihtelee 4,99–50,5 % ja laina-aika 1–15 vuoden välillä. Lainasummat ovat 500–50 000 €. Tiedot 1.2.2017.

Täytä hakijan tiedot