Säästä yhdistämällä lainasi meidän kautta

Lyhennätkö kuukausittain monia korkeakorkoisia lainanlyhennyksiä luottokorteista ja muista lainoista? Monen pienlainan kertyminen on yllättävän tavallista, sillä lainaa on usein haettu kiireessä ja lainaehtoihin perehtyminen sekä lainavertailu on jäänyt tekemättä. Meidän kautta voit yhdistää lainasi ja saada merkittävää helpotusta talouteesi.

Lainojen yhdistäminen on kannattavaa, sillä säästät lainanhoitokuluissasi, voit pienentää lainojesi korkoja, saada joustavat lainaehdot ja sinulle jää enemmän rahaa säästöön. Säästät siis helposti useita satoja euroja vuodessa yhdistämällä lainasi. Yhden suuremman lainan hallitseminen on myös merkittävästi helpompaa kuin monen pienen lainan hallitseminen, sillä näet lainasumman ja kulut samalta laskulta. Suurempi yhdistelylaina on myös useimmiten mahdollista saada pidemmällä takaisinmaksuajalla kuin nykyisten pienten lainojen. Tästä syystä lainojen yhdistäminen pienentää myös merkittävästi kuukausimaksuja. Voit valita pitkä- tai lyhytkestoisen yhdistelylainan, joka sopii sinun tilanteeseesi parhaiten.

Lähettämällä meille lainahakemuksen, autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivimman lainaratkaisun lähettämällä hakemuksen eri pankeille. Lainahakemukseen sinun tulee täyttää yhdistettävien lainojen määrä ja lyhennykset sekä haluamasi luoton määrä sekä maksuaika. Saat lainatarjoukset sähköpostiisi ja voit valita niistä sinun talouteesi toimivimman lainan.
Valitse lainan määrä ja laina-aika
Lainamäärä
Laina-aika
vuotta
vuotta
vuotta
Arvioitu kuukausierä:

* Lainan kustannukset vaihtelevat luotonmyöntäjäkohtaisesti. Luoton ollessa esimerkiksi 10 000 € ja takaisinmaksuajan 6 vuotta on kuukausierä 183 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä. Lisäksi tulee avausmaksu 49 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 567 €. Nimelliskorko on 9,50 % ja todellinen vuosikorko 11,21 %.

Luotonmyöntäjien tarjoama todellinen vuosikorko vaihtelee 4,99–50,5 % ja laina-aika 1–15 vuoden välillä. Lainasummat ovat 500–50 000 €. Tiedot 1.2.2017.

Täytä hakijan tiedot